Ostatnia edycja PTS SAMP
14-07-2025, 10:34
14-07-2025, 15:35
(14-07-2025, 10:34)mediegoo_ napisał(a):Osoba Wszystkim Znana na PTSieale ciebie nikt nie zmusza żebyś tu grał, wiadomo że nie będzie nie wiadomo ile ludzi, ale zamysł ostatniej edycji gdzie ludzie będą mogli jeszcze się spotkać ze świadomością ostatniej edycji i przeżyć ostatni raz jest lepszy zamiast robić nową edycje i kombinować co pare miesięcy. A desperacki apel do ludzi? To jest serwer PTS nikt nikogo nie zmusza chyba za poważnie coś wziales do siebie
ja np jestem zmuszony, bo inacze bombe w neta dostane
![[Obrazek: NXWuEii.gif]](https://imgur.com/NXWuEii.gif)
wlasciciel 2014-2018
14-07-2025, 20:02
Ta osoba rzekomo wszystkim znana na PTSie ma rację (mimo że nadal nie wiem kim ona k***a jest xD) natomiast fajnie będzie se przypierdolic ostatnie parę kursów i poprzypominac stare czasy.
PS. shibus ma racje, jak nie zobaczę go na serwerze to najebie mu garści tyle że się nakryje kopytami
PS. shibus ma racje, jak nie zobaczę go na serwerze to najebie mu garści tyle że się nakryje kopytami
![[Obrazek: WqGtLwA_d.webp?maxwidth=760&fidelity=grand]](https://i.imgur.com/WqGtLwA_d.webp?maxwidth=760&fidelity=grand)
![[Obrazek: 6jGrHwW.png]](https://i.imgur.com/6jGrHwW.png)
16-07-2025, 11:56
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-07-2025, 15:05 przez AdiPlayWell.)
(14-07-2025, 10:34)mediegoo_ napisał(a):Osoba Wszystkim Znana na PTSieale ciebie nikt nie zmusza żebyś tu grał, wiadomo że nie będzie nie wiadomo ile ludzi, ale zamysł ostatniej edycji gdzie ludzie będą mogli jeszcze się spotkać ze świadomością ostatniej edycji i przeżyć ostatni raz jest lepszy zamiast robić nową edycje i kombinować co pare miesięcy. A desperacki apel do ludzi? To jest serwer PTS nikt nikogo nie zmusza chyba za poważnie coś wziales do siebie
Tu nie chodzi o to, czy ktoś mnie zmusza do grania, tylko o to, że żyjecie w iluzji, że to jeszcze ma jakikolwiek sens. Próbuję was uświadomić, że stawianie zdechlaka z nadzieją, że jeszcze się ruszy, jest po prostu żałosne. Ten serwer przez miesiące był odpalony i miał okrągłe zero graczy. Może raz na jakiś czas jakiś nostalgik wbił, pojeździł 10 minut i zniknął i tyle było z życia serwera.
Równie dobrze mogę sobie ściągnąć gamemode PTS-a ze wszystkim nam znanej stronie, odpalić na localhost i będę miał dokładnie ten sam efekt z tą różnicą, że nie będę się łudził, że gram z kimkolwiek.
A co do ostatniej edycji, nie oszukuj się. Osoby, które mają w ogóle świadomość istnienia tego serwera, możesz policzyć na palcach jednej ręki. Ci, którzy naprawdę byli związani z PTS-em, dawno odeszli. To nie jest już ten sam serwer. Nie będzie 60 osób online. Nie będzie konwojów przez całą mapę, nie będzie wojen gangów z policją, napadów, bugowania kasy. To wszystko już się skończyło.
I żadna ostatnia edycja tego nie wskrzesi, bo nie można przeżyć ostatni raz czegoś, co już dawno umarło.
AdiPlayWell napisał 16-07-2025, 15:05:
Pozwolę sobie odnieść się do tego co napisałeś:
1. W internecie z całą pewnością nie znajdziesz GM PTS w wersji aktualnej. Wszystkie zmiany wprowadzone do GM od 2021 roku są autorskie, a tych zmian było multum. Jednak przyznaję Ci rację (co do poprzedniego postu), że GM zachowuje ciągłość od 2014 roku.
2. Nikt nie nastawia się raczej na kilkadziesiąt osób na serwerze każdego dnia i frekwencję rodem z 2015, bo to na SAMP w PL niemożliwe. Chodzi o to, żeby osoby zainteresowane mogły sobie w ramach nostalgicznej wycieczki w przeszłość, jeszcze nieco porozwozić towarów, powystawiać mandatów, czy ponapadać na bank itd.
3. Bugowania kasy na pewno nie będzie, bo jest to niemożliwe w obecnej wersji GM
.
4. Co do życia w iluzji i sensu tego czy owego, powiem krótko, jeśli przynajmniej parę osób będzie się chciało jeszcze na PTS pobawić, to znaczy, że sens jest. Nie wydaję mi się, aby PTS teraz, czy kiedykolwiek wcześniej, miałby być dla kogokolwiek sensem życia i największym weń celem.
Pozwolę sobie odnieść się do tego co napisałeś:
1. W internecie z całą pewnością nie znajdziesz GM PTS w wersji aktualnej. Wszystkie zmiany wprowadzone do GM od 2021 roku są autorskie, a tych zmian było multum. Jednak przyznaję Ci rację (co do poprzedniego postu), że GM zachowuje ciągłość od 2014 roku.
2. Nikt nie nastawia się raczej na kilkadziesiąt osób na serwerze każdego dnia i frekwencję rodem z 2015, bo to na SAMP w PL niemożliwe. Chodzi o to, żeby osoby zainteresowane mogły sobie w ramach nostalgicznej wycieczki w przeszłość, jeszcze nieco porozwozić towarów, powystawiać mandatów, czy ponapadać na bank itd.
3. Bugowania kasy na pewno nie będzie, bo jest to niemożliwe w obecnej wersji GM
.4. Co do życia w iluzji i sensu tego czy owego, powiem krótko, jeśli przynajmniej parę osób będzie się chciało jeszcze na PTS pobawić, to znaczy, że sens jest. Nie wydaję mi się, aby PTS teraz, czy kiedykolwiek wcześniej, miałby być dla kogokolwiek sensem życia i największym weń celem.
17-07-2025, 08:24
ale c**j cię to obchodzi czy to będzie zdechlak czy nie
nie pasuje to nie graj człowieku
prosze nie zmieniac mojej sygnaturry admini
![[Obrazek: ER66VTS.png]](https://i.imgur.com/ER66VTS.png)
![[Obrazek: ER66VTS.png]](https://i.imgur.com/ER66VTS.png)
18-07-2025, 06:25
(17-07-2025, 08:24)Color napisał(a): ale c**j cię to obchodzi czy to będzie zdechlak czy nie
Prawda boli, co nie? Grać nie zamierzam, bo nie mam potrzeby odświeżać wspomnień na pustym serwerze. Ale wiesz co? Ty też nie będziesz grał. Wbijesz na 10 minut, zobaczysz brak życia, brak graczy, zero interakcji i wyjdziesz jak wszyscy.
A jeśli serio jara Cię samotne wożenie towarów po martwej mapie w 2025 roku, to... szczerze współczuję.