Święty Mikołaj dla seniorow
Sluchajcie, teraz troche na powaznie. Jest taka akcja, ktora nazywa sie "Sw. Mikolaj dla serniorow". Seniorzy z domow pomocy spolecznej pisza listy do "Swietego Mikolaja" o tym co chcieliby dostac na swieta. Rzeczy o ktore prosza, sa bardzo podstawowe, zaczynajac od kawy, herbaty i cukru konczac na poscieli, pizamach i zwyklej odziezy. Dla nas to sa rzeczy podstawowe, a dla nich to spelnienie marzen. Ci biedni ludzie sa w wiekszosci samotni, maja tylko siebie i ewentualnie swoich opiekunow badz terapeutow. Nie chce tu nikogo zmuszac, ale mysle ze warto chociaz raz odmowic sobie takich rzeczy jak np 4pak piwa lub sponsor na PTSie a zrobic paczke i wspomoc biednych ludzi, dla ktorych spelnienie podstawowych potrzeb jest jak wygranie w totolotka. Ja jestem w trakcie kompletowania 4 paczek, wiec zachecam goraco bo zwyklymi rzeczami mozemy im pomoc, a dobro wraca
Podsylam link do akcji, moze ktos z was skompletuje paczke dla kogos potrzebujacego: Święty Mikołaj dla Seniora
PS. Nie wiedzialem gdzie moge zrobic posta, hydepark wydawal mi sie najlepszym miejscem, nie banuj admin.
Podsylam link do akcji, moze ktos z was skompletuje paczke dla kogos potrzebujacego: Święty Mikołaj dla Seniora
PS. Nie wiedzialem gdzie moge zrobic posta, hydepark wydawal mi sie najlepszym miejscem, nie banuj admin.
08-11-2024, 13:22
I to jest GigaKszyś a nie jakiś pazerny kacperek na adminku z przerośniętymi ambicjami i ego o wielkości WTC
11-11-2024, 11:57
W trakcie pisania posta bylo ok 1400 listow, teraz zostaly 3. Jesli ktos przylozyl do tego cegielke to szacunek dla Was!
06-12-2024, 21:29
Według informacji organizatora akcja została zakończona sukcesem, wszystkie osoby potrzebujące znalazły swojego Mikołaja. Archiwum.