Plany nowej edycji
03-09-2024, 12:58
jedziemy z koksem
Sygnatura, która przypomina stare czasy PTS'a, z 2016 roku, gdyż zrobił mi ją gracz o nicku: Lamborghini/Listonosz.
22-09-2024, 05:31
superancka wiadomosc, domki są tak potrzebne na tym serwerze jak pieniadze frakcyjne
prosze nie zmieniac mojej sygnaturry admini
22-09-2024, 05:37
(01-09-2024, 15:15)Switeel napisał(a): bedziemy grac! au
swistak jak mam byc szczery, jestes naprawde porządnym chłopcem, nie trać kariery
technika informatyka
zacznij zbierac i handlować kupą słonia bądź innej wielkiej bestii
w razie wu wolaj o pomoc, na pewno znajdziemy jakies schronisko dla ciebie
oczywiscie, akutalizacja superancka
wracam z urodzin aktualnie
uwielbiam jezdzic tirem na pts
prosze nie zmieniac mojej sygnaturry admini
27-09-2024, 15:55
(22-09-2024, 05:37)Color napisał(a):(01-09-2024, 15:15)Switeel napisał(a): bedziemy grac! au
swistak jak mam byc szczery, jestes naprawde porządnym chłopcem, nie trać kariery
technika informatyka
zacznij zbierac i handlować kupą słonia bądź innej wielkiej bestii
w razie wu wolaj o pomoc, na pewno znajdziemy jakies schronisko dla ciebie
oczywiscie, akutalizacja superancka
wracam z urodzin aktualnie
uwielbiam jezdzic tirem na pts
Co ty do mnie piszesz wariacie XD
stolat
03-10-2024, 20:45
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-10-2024, 20:46 przez Xeyode1456.)
Siemanko!
W dzisiejszym poście porozmawiamy o punkcie z aktualizacji dotyczącego nowych baz firmowych oraz ich zakupu.
Bazy firmowe będą podzielone na segmenty, zakupując bazę firmową dostajecie sam plac z płotem, następnie będzie można dokupić sobie:
- Garaż na pojazdy
- Stanowisko serwisowe (W nich będzie można wykonywać podstawowe czynności serwisowe takie jak: wymiana oleju, pompowanie opon)
- Lądowisko dla helikopterów
- Biura (Użytkowane będą do podpisywania kontraktów firmowych)
Poniżej przedstawiamy zdjęcia dwóch nowych baz firmowych!
Duża baza nr 1
Mała baza nr 1
W niektórych bazach będą dodatki takie jak np. Port morski
Więcej informacji dotyczących aktualizacji w następnych postach!
Do zobaczenia niebawem!
Pozdrawiamy,
Administracja PTS
07-10-2024, 11:04
Witajcie!
Kolejny update w sprawie aktualizacji, dzisiaj omówimy krótko system magazynów frakcyjnych.
Z racji iż konta frakcyjne zawsze były zapełnione milionami pieniędzy, postanowiliśmy wprowadzić magazyny frakcyjne, każda z frakcji będzie musiała kupować sobie potrzebne materiały a następnie przetransportować je do swojej siedziby.
Opiszę poniżej jak to będzie mniej więcej wyglądało w Pomocy Drogowej.
Szefostwo składa zamówienie do "hurtowni" na daną ilość części do pojazdów, hurtownia daje znać o przygotowanych materiałach a pracownicy wybierają się na miejsce załadować części, następnie transportują je do swojej siedziby.
Żeby nie było tak łatwo, frakcja przestępcza będzie miała możliwość napadu na transport, kradzież części i sprzedaż "na czarno".
Pozostałe frakcje również będą podobnie funkcjonować z transportem, wyglądać będzie wszystko podobnie a różnić będzie się tylko materiałami.
Pomoc Drogowa - części samochodowe,
Służby Ratunkowe - gaśnice i leki,
Policja , Straż Graniczna - broń
Więcej informacji w następnych postach a poniżej przedstawiam kilka zdjęć z nowych załadunków.
Do usłyszenia na dniach!
Pozdrawiamy,
Administracja PTS