Ankieta: Odgrywanie Polski czy USA? Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie. |
|||
Polska | 12 | 75.00% | |
USA | 4 | 25.00% | |
Razem | 16 głosów | 100% |
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie | [Wyniki ankiety] |
Ankieta - nazwy własne Polska/USA
06-03-2023, 18:58
Ankieta
Policja czy San Andreas Police Department, Straż Graniczna czy S.A. Border Protection?
Oddajcie głos w ankiecie i zdecydujcie, czy na PTS powinniśmy odgrywać RP wg. realiów Polski czy USA.
Zapraszamy do dyskusji poniżej.
06-03-2023, 19:14
Jestem za odgrywaniem polskiej policji oraz straży granicznej. Mamy już w swoich działach frakcyjnych polskie nazwy stopni i najlepiej żeby tak pozostało aby nie było zamieszania. Jedyny problem to mundury. Jeżeli są jakieś w miare ciekawe polskie mundury do straży granicznej oraz policji to jestem za tym aby je wprowadzić. Tylko co z wojskiem jeżeli już wystartuje ? Też będzie nosić mundury USA?
06-03-2023, 19:54
Zawsze było po polsku i podtrzymuje słowa Xandera. Wprowadzić skiny przybliżone polskiej policji i SG .
06-03-2023, 20:46
według mnie powinno być odrywanie Polskie, bo też nie każdy wie jak jest w USA
Kierowca firmy MwS / Strażnik Graniczny
Uważam tak, jak przedmówcy. Prawda jest taka, że służby amerykańskie się nie pier**** w tańcu i przy najmniejszym przewinieniu jest "Stać! Ręce do góry, nogi szeroko" (tak w przenośni ujmując) i zawijają klienta (w większości przypadków), a potem dopiero są tłumaczenia... Wydaje mi się, że mogłoby to być dosyć nudne i mało kto w taki sposób chciałby cokolwiek odgrywać, jeżeli w ogóle wiedziałby co robić i jak rzeczywiście zachowują się tam różni funkcjonariusze. Jednak nasza Polonia i stado mundurowych obstawiających jeden samochód Prezesa z Kotem są bardziej realistyczne xDDD
Straż Graniczna PTS - 2k23
Operator PTS - 2k23